Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Farmera Ivu gledatelji su već imali priliku upoznati i to u internacionalnoj sezoni showa

Foto: RTL
1/3
18.05.2024.
u 16:27

U ovoj emisiji upoznat ćemo nove farmere i njihove priče, a neke su predstavili i ranije. Jedan d njih je Ivo Obreza (49) iz Pule koji radi kao zaštitar.

Nova sezona uspješne RTL-ove emisije "Ljubav je na selu" najavljena je za ovu srijedu. U ovoj emisiji upoznat ćemo nove farmere i njihove priče, a neke su predstavili i ranije. Jedan d njih je Ivo Obreza (49) iz Pule koji radi kao zaštitar.

U svoje slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima, ići u ribolov ili brinuti o svom polju lavande. Iza njega su četiri veze, od kojih je jedna zamalo završila i prosidbom. Nije mu bitno kako djevojka izgleda, samo da ga prihvaća takvog kakav jest i da je iskrena prema njemu, a kod buduće partnerice nikad ne bi tolerirao nevjeru i neiskrenost. Za sebe kaže da je humorističan, druželjubiv i voli sklapati nova prijateljstva. Ivo je već dobro poznat gledateljima showa jer je sudjelovao je u 11., internacionalnoj sezoni kada je bio u Čileu kod farmerice hrvatskih korijena Darinke

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

Podsjetimo, Darinka je te sezone bila jedina farmerica, a ona živi u Čileu, no potječe iz Dubrovnika. Još kao mlada djevojka vratila se u Hrvatsku gdje se zaljubila i udala. Nažalost, njezina sreća nije bila dugačkog vijeka jer nedugo nakon toga ostala udovica.

VIDEO Svećenik kojeg je prozvala Severina odgovorio videom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije